woensdag 30 januari 2013

Robin Magazin #2

Round Robin heef een geweldig magazine. En voor het nieuwe nummer zoeken ze mooie spreuken. Als de inzending mooi genoeg is, krijgt het een plekje in het blad. Ook ik ben aan de slag gegaan om een mooie spreuk op een creative manier vorm te geven. Het eindresultaat kan ik helaas nog niet laten zien. Dat houden jullie tegoed na verschijning van het magazine...
Vooruit...een sneakpreview dan!



zaterdag 19 januari 2013

Vlinder kistje

Op het eiland Fuerteventura waar wij minimaal 1x per jaar komen (schoonouders wonen er) hebben ze de winkel Natura. Het mijn favoriete winkel op het eiland. Ze hebben er een in elk winkelcentrum en ga in elke altijd even naar binnen. Vooral de doosjes en kistjes zijn mijn favoriet. De laatste vakantie had ik een prachtig roze exemplaar met geschilderde vlinders op het oog. Het had een mooi slot en een handig inzetbakje voor kleine spulletjes. Maar € 39,95 vond ik toch te duur. De laatste dag van de vakantie vertelde mijn schoonmoeder over een nieuwe winkel aan de andere kant van het centrum. De winkel was in handen van Chinezen en ze verkochten er werkelijk van alles voor weinig.
Dat moest ik zien! Ze verkochten er inderdaad van alles. Sieraden, keuken spullen, kleding, schoenen, hobbyspullen! Tot ik in een pad kwam met doosjes!! Blanke houten doosjes en kistjes in alle vormen en maten! Ik vond een kistje precies zoals die van de vlinders. Met hetzelfde mooie slot en ook een inzet bakje voor kleine spulletjes. En deze was maar € 3,95! En zeg nou zelf. Zelf maken in toch veel leuker!!



maandag 14 januari 2013

Cupcakes

Zaterdag was de dochter van een vriendin jarig. 12 jaar werd ze alweer. Dit jaar geen speelgoed meer. Nee, mevrouw wilde spullen om cupcakes te bakken. Dus ik naar de Xenos om wat leuke spulletjes te halen. Ik vond dat het best allemaal roze mocht zijn. Ze blijft toch een meisje he al wordt ze 12. Ik had eigenlijk een mandje erbij gekocht om alles in te doen.
 
 
Maar dat vond ik toch niet zo leuk staan. En daar kunnen de cupcakes als ze klaar zijn ook niet goed in geserveerd worden. Ik had nog wel een paar simpele witte houten dienbladen liggen. Maar dat was ook weer zo saai. Het zou leuk zijn om die te versieren met een cupcake...  Toevallig had ik bij de Xenos een pakketje cupcake servetten meegenomen ook voor in het pakket. Ik moch er vast wel eentje lenen. Even knippen en lijmen met decoupage lijm. Laagje vernis erover. En Voila! Een cupcakedienblad!
 
Alles inpakken. Verjaardags kaartje van een cupcake eraan.
En klaar is het pakket!
 
 

donderdag 10 januari 2013

Meer foto's

Zelf heb ik natuurlijk ook heel wat pagina's in de boekjes van de dames gemaakt.
Wat was het een leuk project om aan te werken zeg! Ik ga me snel nog eens op www.roundrobin.nl aanmelden voor een leuk project. Een mini notebook, traveling envelop of misschien eens een swap lijkt me wel wat..










dinsdag 8 januari 2013

Daar ben ik weer...

Dat is een tijd geleden dat ik mijn laatste bericht poste. Half april was de laatste. Waarom heb ik zo lang niet geblogd? In die periode begon ik aan mijn nieuwe baan die veel tijd opslokte. Nu zijn we een paar maanden verder en is het allemaal weer wat rustiger. Ik heb weer energie genoeg om lekker creatief bezig te zijn en daar over te bloggen.

In de periode dat ik nog wel actief blogte, was ik met het Round Robin Notebook project bezig. Het ligt alweer een een tijd achter me, maar ik wil nog wel wat mooie foto's delen. Met dank aan Juf Juul, Sakjes enzo, Ik heb een Bep, Cinderella, Jacqueline en Angela.