dinsdag 27 september 2011

Traveling envelop 2

De traveling enveloppen van Round Robin zijn zo leuk dat ik mij ook heb opgegeven voor het thema Bling Bling. Ik had hier niets meer van gehoord en eigenlijk was ik het alweer vergeten.

Maar... eergisteren werd er aan de deur gebeld. Tot mijn verrassing was het de postbode met een dikke envelop voor mij. Het was de Bling Bling envelop. Snel scheurde ik het open en er zaten super leuke spulletjes in.

Dit zat er allemaal in
Dit haalde ik eruitEn dit deed ik er weer in.

1 opmerking:

  1. Super leuk zeg :)
    Over je berichtje op mijn weblog, we zijn inmiddels al een tijdje begonnen en gaan door tot 1 januari. Mocht er nog een afhaker zijn dan ben jij de eerste die ik aanspreek, dan kun je alsnog meedoen!
    Als dit allemaal een beetje goed gaat dan komt er zeker nog een volgende keer, want ik vind het echt heel erg leuk om te doen! Ook andere mensen zijn erg enthousiast, dus hopelijk gaat het allemaal tot het einde goed. Het is echt aardig wat werk, daar moet je je zeker niet op verkijken... Gelukkig ben ik nu op ongeveer eenderde van mijn notebook en heb ik nog 3 maanden :) We zijn pas 2 weken bezig...
    Naja, blijf het dus allemaal een beetje volgen en ik hou je in gedachten!

    BeantwoordenVerwijderen