zondag 3 november 2013

Christmas Advent Swap: doe jij mee?

Na drie weken niet te hebben geblogt ben ik er weer! Ik heb een prachtige rondreis door Thailand gemaakt. Maar daarover later meer. Nu eerst de Christmas Advent Swap!


 

Vorig jaar rond de kerstperiode zag ik op diverse blogs berichten over een advent swap die bloggers met elkaar hielden. Dat leek mij ook geweldig om aan mee te doen! Ik heb gezocht maar kon er geen vinden. Dus dan maar zelf een origaneren. Doe jij mee?

Wat is het?

Ken je die adventkalenders nog van vroeger? Vanaf 1 december mocht je iedere dag tot aan kerstmis een deurtje openmaken. Achter het deurtje zat dan een chocolaatje. Bij de advent swap mag je vanaf 1 december iedere dag tot aan 24 decmber een cadeautje openmaken dat jouw swappartner voor jou heeft gemaakt of gekocht. Hoe leuk is dat?!

Spelregels
 • Inschrijven voor vrijdag 8 november 12:00 uur,
 • Je maakt of koopt 24 (kleine) cadeautjes,
 • Je pakt alle cadeautjes mooi in,
 • Je nummert de cadeaus van 1 t/m 24,
 • Je verstuurt de cadeautjes voor 1 december aan je swappartner,
 • Je bent heel blij met al je cadeautjes,
 • Je plaatst foto's van je cadautjes op je blog.
Voorwaarden
 • Je hebt een blog (om foto's te plaatsen).
 • Je bent onvoorwaardelijk blij met je cadeaus. Geen geklaag achteraf.
 • Je maakt of koopt leuke dingen voor je swappartner (geen rommel). Jij wilt ook graag iets leuks ontvangen.
 • Inschrijving = deelname. Halverwege terugtrekken is geen optie. Jouw swappartner doet ook haar best voor jou en verwacht dat ook van jou.
 • Realiseer je dat het tijd kost de komende drie weken. Schrijf je alleen in als je die tijd ook hebt.
Deelnameformulier

Vul voor vrijdag 8 november 12:00 uur het deelnameformulier in. In de loop van de dag ontvang je dan de gegevens van je swappartner.

Inspiratie

Wat voor cadeautjes kun je geven? Je kunt kleine cadeautjes kopen. Denk bijvoorbeeld aan badschuim, fotolijstje, tijdschrift. Je kunt leuke cadeautjes maken: sleutelhanger, speldenkussen, schilderijtje, iets haken, naaien etc. Of iets leuks om iets mee te maken. Masking tape, stofjes, stickers, doe het zelf pakketje. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wel is het leuk als je je enigzins verdiept in de interesses van je swappartner.

 
Plaats de foto ook op je eigen blog en maak reclame voor de Swap. Hoe meer zielen hoe meer vreugd!

6 opmerkingen:

 1. oh jee, had ik er de tijd maar voor. Het lijkt me erg leuk, maar ja, TIJD.
  Ik wens je heel veel succes met de organisatie en heel veel plezier met het maken / kopen van al die leuke kleine kadootjes.

  Lieve bloggroetjes Pétra.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jammer Petra! Maar ja, het kost dan ook veel tijd. En er komen drukke dagen aan met de feestdagen. Als het een succes wordt dan in het nieuwe jaar gewoon nog een swap die wat kleiner is.

   Verwijderen
  2. Ik had gisteravond idd ook al reclame gemaakt omdat ik het zoooooooooo ontzettend leuk vind. Ik zit nog erg te twijfelen of ik mee ga doen. Het is zo leuk. Dus als je met een oneven aantal komt te zitten, schiet me dan nog even aan. Misschien dat ik dan wel wil inspringen.

   Verwijderen
 2. Ik doe mee! Zal het formulier ook invullen! En even een berichtje plaatsen op mijn blog ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Super leuk Anne-Co!! Dan gaat de swap in ieder geval door met ons tweetjes! Maar hoe meer zielen hoe meer vreugd!

   Verwijderen
  2. Ik heb reclame gemaakt, dus hopelijk nog meer. Maar net zoals jij 20 volgers, dus helaas wordt de grote menigte nog niet bereikt. Maar super leuk! Vanavond gelijk aan de slag ;-)

   Verwijderen